Bőrfiatalítás és bőrmegújítás megbízhatóan, egyszerűen, gyorsan

A gyógyászat sokrétű világában a hazai orvosi központok napjainkban már magas színvonalú esztétikai, szépészeti és általános egészségügyi szolgáltatásokat biztosítanak költséghatékony kínálatok keretében. Korunk előre haladtával – amelyet az intenzív napsütés vagy dohányzás csak tovább fokozhat – bőrünk sokat veszít rugalmasságából. Ez ráncok kialakulásához vezethet.

Az arcfiatalítás területén hazánkban is már kiváló magán-egészségügyi szolgáltatásokat vehetünk igénybe, megfizethető áron. A szakrendelések hazai magán-egészségügyi intézményei komplex szolgáltatások keretében a legmodernebb eljárásokkal és a legújabb berendezések alkalmazásával várják a leggyakrabban bőrfiatalításra, a bőr megújítására vágyó pácienseket.
A fénytechnológiás orvos-esztétikai kezelések alatt egy olyan orvosi kezelés rejlik, amely tartósan és hatékonyan újítja meg a bőrt. A kezelésnek számos előnye van. Azon túlmenően, hogy a bőrfiatalításnak ez a modern technológiája nem károsítja a bőrt, kiválóan alkalmas a szem környéki és száj tájéki statikus ráncok kezelésére. A kezelések nagyjából fél órás időtartamot vesznek igénybe, ráadásul a bőrfiatalodás jelei már néhány alkalom után szemmel láthatók.

szépség

Akik életkoruk előrehaladásával feszesebb és fiatalabb bőrt szeretnének, azoknak a kívánt cél eléréséhez a fénnyel történő bőrfiatalítás ajánlott. Ehhez a szervezetünkre teljesen biztonságos orvosi villanó fényforrást és lézerfényt használják.
Amennyiben az arc műtét nélküli bőrfiatalítását szeretnénk elérni, a magán-egészségügyi szolgáltatásokat végző orvosi központok közül több ebben a vonatkozásban is ideális megoldást kínál. A botox injekcióval történő ránckezelés, a ráncfeltöltés mind-mind olyan eljárások, amelyek gyors, egyszerű, megbízható és főleg fájdalommentes megoldást kínálnak problémáinkra. Az orvosi derma rollerrel végzett indukciós terápiák, a hyaluronsavas kézfej fiatalítás olyan modern technológiai hátteret feltételező eljárások, amelyek a kor előrehaladásával járó bőrelváltozásokat hosszú távon kezelni tudják.

A fenti szolgáltatásokat nyújtó központok tapasztalt esztétikai szakemberei és plasztikai sebészei szakterületük megbízható képviselői. Konkrét egészségügyi problémánk felmerülése esetén az orvosi központok többsége előre egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül várja konzultációra a pácienseket. A konzultációk során a szakemberek nemcsak felveszik részletes kortörténetünket, de a bőr állapotának megvizsgálásával a kezelés lehetséges módozatait is felvázolják. Minden esetben sor kerül a bőrfiatalítással járó esetleges mellékhatások átbeszélésére is, amelyek rendszerint átmeneti jellegűek, illetve csupán a bőr ideiglenes érzékenységével járó átmeneti állapotot jelenthetnek. Ezt követően kerülhet sor a komplex kezelési terv elkészítésére, majd azokra a konkrét kezelésekre, amelyek valóban bőrünk megfiatalításához és hosszú távú megújulásához vezetnek.