Bőrfiatalítás és bőrmegújítás megbízhatóan, egyszerűen, gyorsan

A gyógyászat sokrétű világában a hazai orvosi központok napjainkban már magas színvonalú esztétikai, szépészeti és általános egészségügyi szolgáltatásokat biztosítanak költséghatékony kínálatok keretében. Korunk előre haladtával – amelyet az intenzív napsütés vagy dohányzás csak tovább fokozhat – bőrünk sokat veszít rugalmasságából. Ez ráncok kialakulásához vezethet.

Az arcfiatalítás területén hazánkban is már kiváló magán-egészségügyi szolgáltatásokat vehetünk igénybe, megfizethető áron. A szakrendelések hazai magán-egészségügyi intézményei komplex szolgáltatások keretében a legmodernebb eljárásokkal és a legújabb berendezések alkalmazásával várják a leggyakrabban bőrfiatalításra, a bőr megújítására vágyó pácienseket.
A fénytechnológiás orvos-esztétikai kezelések alatt egy olyan orvosi kezelés rejlik, amely tartósan és hatékonyan újítja meg a bőrt. A kezelésnek számos előnye van. Azon túlmenően, hogy a bőrfiatalításnak ez a modern technológiája nem károsítja a bőrt, kiválóan alkalmas a szem környéki és száj tájéki statikus ráncok kezelésére. A kezelések nagyjából fél órás időtartamot vesznek igénybe, ráadásul a bőrfiatalodás jelei már néhány alkalom után szemmel láthatók.

szépség

Akik életkoruk előrehaladásával feszesebb és fiatalabb bőrt szeretnének, azoknak a kívánt cél eléréséhez a fénnyel történő bőrfiatalítás ajánlott. Ehhez a szervezetünkre teljesen biztonságos orvosi villanó fényforrást és lézerfényt használják.
Amennyiben az arc műtét nélküli bőrfiatalítását szeretnénk elérni, a magán-egészségügyi szolgáltatásokat végző orvosi központok közül több ebben a vonatkozásban is ideális megoldást kínál. A botox injekcióval történő ránckezelés, a ráncfeltöltés mind-mind olyan eljárások, amelyek gyors, egyszerű, megbízható és főleg fájdalommentes megoldást kínálnak problémáinkra. Az orvosi derma rollerrel végzett indukciós terápiák, a hyaluronsavas kézfej fiatalítás olyan modern technológiai hátteret feltételező eljárások, amelyek a kor előrehaladásával járó bőrelváltozásokat hosszú távon kezelni tudják.

A fenti szolgáltatásokat nyújtó központok tapasztalt esztétikai szakemberei és plasztikai sebészei szakterületük megbízható képviselői. Konkrét egészségügyi problémánk felmerülése esetén az orvosi központok többsége előre egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül várja konzultációra a pácienseket. A konzultációk során a szakemberek nemcsak felveszik részletes kortörténetünket, de a bőr állapotának megvizsgálásával a kezelés lehetséges módozatait is felvázolják. Minden esetben sor kerül a bőrfiatalítással járó esetleges mellékhatások átbeszélésére is, amelyek rendszerint átmeneti jellegűek, illetve csupán a bőr ideiglenes érzékenységével járó átmeneti állapotot jelenthetnek. Ezt követően kerülhet sor a komplex kezelési terv elkészítésére, majd azokra a konkrét kezelésekre, amelyek valóban bőrünk megfiatalításához és hosszú távú megújulásához vezetnek.

A hajhosszabbítás különböző technikái

A hajhosszabbítás sokaknál egy rosszul sikerült hajvágást követő művelet, míg mások tudatosan választják ezt a rövid idő alatt látványos szépészeti beavatkozást. Gondoljunk csak a színésznőkre, akik egyik szerepükben még vadóc, fiús kinézetű amazont-, míg más előadáson akár egy hosszú szőke hajú törékeny menyecskét visznek színre. Ilyen esetekben szükség van a csodára, amit napjainkban már nem csak a parókák segítségével lehet kivitelezni.

A hajhosszabbítás azoknak is újdonság lehet, akiknek elég hosszú a hajuk, hiszen a póthajat akár dúsításra is használhatjuk.

hajhosszabbitas

A hajhosszabbításnak alapvetően több típusa létezik. Az egyes típusok a póthaj és az eredeti haj összeillesztésének technikájában különböznek egymástól.

Hajfelvarrás esetén például a saját hajat befonják, majd a fonatokhoz hozzá varrják a póthajat. Ez talán a kevésbé tartós és népszerű technikák egyike, hiszen gondoljunk csak bele, mi történik egy alaposabb hajmosást követően ezekkel a fonatokkal? Elkezdenek szöszösödni, szétfoszlani, míg végül a fonat elengedi a hozzá rögzített póthajat.

A mikrogyűrűs módszer már nagyobb népszerűségnek örvend, bár természetes hatás ezzel sem igazán érhető el. Ennek a technikának az alkalmazása során apró gyűrűk segítségével rögzítik a póthajat a saját hajra, vékony tincsenként. Hátránya, hogy rendkívül kényelmetlen viselet, különösen alváskor, mert a gyűrűk nagyon megnyomják a viselője fejét. Ezen kívül, ha nincs elég dús és sok haja az embernek, akkor bizony kilátszódnak a gyűrűk a frizurából.

A fentieknél lényegesen igényesebb látványt nyújt a keratinos hőillesztéses hajhosszabbítás, amely során a vékony tincsekre gyakorlatilag ráragasztják az ugyanolyan vastagságú póthajat. A ragasztóanyag a keratin, amely egy hőre olvadó, majd megszilárduló anyag.
Ennek a technikának a hideg párja a hidegillesztéses hajhosszabbítás. Ennek során szintén ragasztják a hajat, azonban a ragasztóanyag egy kétoldalú ragasztócsík, melynek egyik oldalára van rögzítve a saját-, a másik oldalára a póthaj. A végeredmény az előbbihez hasonló, de mindenképp kíméletesebbnek mondható, hiszen nem tesszük ki a hajunkat a forró sütővasnak, ami rendkívüli módon roncsolja a haj szerkezetét.

Ha a technika megválasztásának dilemmáján túljutott a páciens, a következő eldöntendő kérdés a témakörben, hogy milyen típusú hajat érdemes vásárolni ilyen célra? Létezik ugyanis európai, ázsiai és indiai eredetű is. Ezt célszerű mindenkinek egyenként megvizsgálnia, kitapasztalnia, hogy saját hajának típusához, szerkezetéhez melyik passzol a leginkább.
Ami a legfontosabb, bárki bármelyik technika mellett teszi le a voksát, hogy póthaj viselésekor érdemes nagyobb gondot fordítani hajunkra. Boltokban már kapható erre a célra kialakított hajkefe, és speciális hajápolószerek is léteznek póthajra valamint roncsolt hajra.

Tippek a tökéletes vérnyomásmérő kiválasztásához

Ha betegség miatt, vagy szimplán önellenőrzés miatt szüksége van egy otthoni, megbízható, egyszerűen használható vérnyomásmérőre, nincs könnyű feladata, hiszen a piacon rengeteg márkájú és típusú vérnyomásmérőt kínálnak. Mi azonban segítünk jó döntést hozni, cikkünkben ugyanis összegyűjtöttük a vérnyomásméréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Még nincs vége

Természetes esti légkondícionáló: a gyapjú

Mi jut először eszébe a gyapjúról? Valószínűleg az, hogy meleg és puha. Már több ezer évvel ezelőtt is tisztában voltak ezzel az emberek, ezért is készítettek belőle ruházatot, cipőt, illetve takarót és párnát. De, ami igazán érdekes és meglepő az az, hogy nem csak a Föld hideg tájain használták és viselték a gyapjút, hanem a meleg vidékeken is.
Még nincs vége

Gyönyörű haj minden évszakban

A szépnek és egészségesnek tűnő hajkorona is lehet könnyen zsírosodó és töredezett, ha nem megfelelően ápoljuk. Nem beszélve arról, hogy a drága Anyatermészet bármikor meglephet minket egy kiadós esővel, vagy egy orkán erejű hideg széllel. Ezek, amellett hogy 1 perc alatt elronthatják a kedvünket és frizuránkat, még károsan is hatnak a hajszálainkra. Még nincs vége

Hogyan találjam meg a tökéletes otthoni papucsot?

Sokan flangálunk otthon papucsban. Kényelmesek, melegen tartják a lábat a hidegebb hónapokban, és segítenek relaxálni egy hosszú, átdolgozott nap végén. A tökéletes papucs kiválasztása egy elég összetett folyamat, mivel mindenkinek mások az igényei. Akár női, akár férfi papucs vásárlása előtt áll, a most következő szempontok alapján minden bizonnyal rátalál majd a megfelelő darabra.
Még nincs vége

Mit együnk a ragyogó és egészséges mosolyért?

A különböző életmód magazinok hemzsegnek a diéta és fogyókúra tippektől. Információ áradat van egészséges táplálkozás, méregtelenítés és lúgosítás témában is. Miközben minden egyes lépésünkkel és tettünkkel odafigyelünk az alakunkra, nem szabad megfeledkeznünk arról se, hogy a különböző ételek és azok összetevői milyen hatással vannak fogaink egészségére. Azt már gyerekkorában megtanulja az ember, hogy mi az, ami árt a fogaknak. A sok édesség, a sok cukorka, sok gyümölcslé, vagy ha nem mosunk rendszeresen fogat, stb. Arról viszont szinte semmit nem hallunk, hogy milyen élelmiszerek egészségesek a fogaknak.
Még nincs vége

Tömegnövelő vásárlási kisokos

A megfelelő tömegnövelő kiválasztásánál az egyik elsődleges szempont az összetevők listája. Fontos továbbá, hogy tisztában legyünk saját képességeinkkel és testfelépítésünkkel.
Az alábbi rövid útmutató segítséget nyújthat azoknak, akik tömegnövelő vásárlás előtt állnak, és szeretnék megtalálni a számukra legmegfelelőbb készítményt.

Elsőként tisztázzuk a tömegnövelő összetevőit, és hogy hatására mi történik a szervezetünkkel.
Még nincs vége

Vitaminok a szépségért

A patikák kínálatában, a drogériákban, valamint a bio boltokban más és más összetevőjű, márkájú és kinézetű készítményt találunk annak érdekében, hogy egészségünket, szépségünket megőrizzük. Az egészséget megőrző étrend-kiegészítőkről többet lehet hallani és látni, mint azokról a termékekről melyek főleg a szép külsőért készültek.
Még nincs vége