Hogyan emelkedjünk a műanyag felé?

Egy ideje úgy fest, hogy mindennapi életünkben nincs menekvés a műanyag elől, így aztán a műanyag okozta környezetszennyezés elől se.
Gyakorlatilag egész nap érintkezünk műanyaggal. Műanyag palack, műanyag billentyűzet, műanyag egér, és a listát folytathatnánk a végtelenségig. A műanyag uralkodik körülöttünk. Még nincs vége

Szoros kapcsolatban állok az állatokkal

Már gyerekkorom óta szoros kapcsolatban állok az állatokkal. Lovagolni 6 évesen kezdtem és mind a mai napig űzöm ezt a sportot. A kutyákkal való kapcsolatom első fontos lépcsőfoka a golden retrieverünk, Gréti megvásárlása volt.

Általános iskolás voltam. Minden szabadidőmet a kutyával töltöttem. Megtanítottam mindenre, amire csak tudtam. Akkor még különlegességnek számított kis hazánkban a fajta, így a tenyésztésébe kezdtünk. Gréti halála után ez a tevékenység abba maradt. De hamar valóra vált legnagyobb vágyam és kaptam egy argentin dogot. Szerelem volt első látásra. Zeus hűséges társam volt élete végéig, 11 éves koráig. A következő kutya kiválasztásában fontos szerepe volt az akkor életkörülményeimnek. Egy budapesti, 4. emeleti garzonlakásban éltem és főállásban dolgoztam. Ezért csak egy kisebb testű fajta jöhetett szóba. Mivel mindig is kedveltem az extravagáns megjelenésű kutyákat nem volt nehéz a választás. Így lett Vuk, az első kínai meztelen kutyám. Neki köszönhetően hamar megkedveltem a fajtát és egyre többet megtudtam róla. Eldöntöttem, hogy belekezdek a tenyésztésébe. Sokáig kerestem a megfelelő párt. Majd megérkezett Szaffi. Hamar a szívünkbe lopta magát. Két év elteltével életet adott a Vukkal közös kölykeiknek. Gyönyörű kiskutyák lettek. Mára már ők is szépen felcseperedtek. Mindeközben kennelt alapítottam, Fehérlófia kennel néven. Ma már három gyönyörű kínai meztelen kutya boldog tulajdonosa vagyok. Hobbi tenyésztőként igyekszem a legjobb tudásom szerint sandardnak megfelelő, egészséges kiskutyákat tenyészteni és megfelelő családokhoz elhelyezni őket, ahol boldog életet élhetnek. Célom nem a mennyiségi kutyatenyésztés, hanem a minőség legmagasabb szintjének elérése.