Transzfer lehetőségek az esküvőre

A zsúfolt esküvői készülődés során sok pár elfeledkezik a vendégek szállításáról, közlekedéséről, pedig ez is egy olyan tényező, mely ha nem működik zavartalanul, tönkreteheti mindenki kedvét.
A legtöbben erre csak az esküvő előtti napokban döbbenek rá, és próbálnak gyors megoldást keresni, ami nem mindig sül el jól. Például a szomszédot beszervezni, hogy a kis öt személyes autójával fuvarozza a násznépet a lakodalomból haza. Ez a megoldás teljesen rossz ötlet minden szempontból. Ha Ön sem szeretné, hogy emiatt nagyobb felfordulás legyen a Nagy Napon, mindenképp lépnie kell, amilyen hamar csak tud.

Lássuk csak pontosan mit kell átgondolnia a jármű kölcsönzés előtt:
– a maximum ráfordítható összeget
– a vendégek számát
– a helyszínek (házasságkötő terem, templom, fotózás helyszíne, étterem, hotel, stb.) közötti távolságot
– a jármű(vek) típusát :

Limuzin:
Esküvői limuzin
A hagyományos, nagyszabású esküvőkhöz jól illik egy fehér limuzin. Ha csak ahhoz keres járművet, hogy stílusosan utazhassanak ifjú házasokként, akkor ez lehet az egyik legjobb megoldás. De akár az egész násznépet is szállíthatja vele, ha a pénztárcája engedi, és egyszerre több limót is kibérel. Ezzel minden vendége VIP-nak érezheti magát, akár a sztárok.

Busz:
Esküvői busz
Bár nem kötelező átvállalnia a vendégek szállítását, de valljuk be ez mindenkinek nagy könnyebbséget jelent. Ehhez a legjobb megoldás a buszbérlés, hiszen így kedvező áron egyszerre 20-60 fő is kényelmesen utazhat. A ceremónia után gyorsan ott lehet mindenki a vacsora helyszínén, illetve a hajnalig tartó mulatozást követően mindenkinek biztosítva van a transzfer. Ha gondolja, kérdezze meg, hogy az alkalomhoz illően fel lehet-e díszíteni a járművet, így a vendégek különlegesnek érezhetik magukat, ahogy útközben mindenki megcsodálja őket.

Lovas kocsi:
Lovaskocsi
Mind közül a legromantikusabb a lovas kocsi, mellyel ifjú házaspárként felejthetetlen élményben lehet részük. A fotók különleges háttereként szolgálhat mind a hintó, mind pedig a lovak. Ugyanakkor ne felejtse el, hogy ezzel sincs megoldva a vendégek szállítása, hiszen maximum 4-5 fő fér el egy nagyobb kocsin. Továbbá figyeljen rá, hogy a fehér menyasszonyi ruha egy apró, rossz mozdulat során is bekoszolódhat, vagy kiszakadhat.

Veterán autó:
Veterán autó
Egy klasszikus autó lehetővé teszi, hogy egy kicsit több kreativitást és egyediséget vigyen az esküvőbe, mint mondjuk egy limuzinnal. Ezek a gyönyörű autók remek hátteret szolgáltatnak a tökéletes esküvői fotók elkészítéséhez. Ilyen jármű nincs minden kölcsönzőbe, így emiatt és a magas áruk miatt valószínűleg nem tud egyszerre annyit bérelni, hogy az egész násznép szállítását megoldja vele.

Nem számít, hogy végül mit választ, a lényeg, hogy az esküvő előtt 3-4 hónappal foglalja le, és értesítse róla a vendégeket is. A tavaszi és nyári szezonban nem egyszerű olyan céget találni, akinek van még szabad járműve. Mikor megírják a szerződést, mindent inkább kétszer olvasson át, és győződjön meg róla, hogy minden a legnagyobb rendben fog menni. Ja, és ne felejtse el a sofőrnek járó borravalót se!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.